Yalan söyleyerek milleti kandırmayın”

 Yalan söyleyerek milleti kandırmayın”

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğitalp'in katılımı ile yapıldı. Hükümetin pembe tablolar çizerek bazı gerçekleri saklamaya çalıştığını ileri süren Yiğitalp Yal

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YİĞİTALP PEMBE TABLOLAR ÇİZİLEREK GERÇEKLERİN GİZLENDİĞİNİ İLERİ SÜRDÜ.

“Yalan söyleyerek milleti kandırmayın”

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğitalp’in katılımı ile yapıldı. Hükümetin pembe tablolar çizerek bazı gerçekleri saklamaya çalıştığını ileri süren Yiğitalp “Yalan söyleyerek milleti kandırmayın” dedi.

İl Başkanı Faruk Vurgun’un açılış konuşması ile başlayan toplantıda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi sunuldu. Türkiye’nin iyi idare edilmediğini, kavga ve ihdas edilen gerilim politikalarıyla ülkenin geleceğinin tehlikeli mecralara sürüklendiğini belirtin Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğitalp, “Yalan söyleyerek milleti kandırmayınız. Pembe tablolar çizerek gerçekleri gizleyemezsiniz. 30 Haziran 2014 itibariyle 593.5 milyar borcun var mı? Evet var. Memlekette ahlak diye bir şey kaldı mı? Kalmadı. Dizileri seyrediyor musunuz? Evet. Tarihinize küfrediliyor mu? Evet. Sıfır sorunlu komşular diye meclise girdiğiniz ve yetki sahibi olduğunuz halde, etrafınızda sorunlu olmayan, kan ve gözyaşının sel olup akmadığı bir ülke var mı? Yok. Şu anda Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da özerk bir yapı oluşmuş durumdadır. Ayyıldızlı bayrağımızı indirecek, teröristlerin heykelini dikecek kadar pervasızlaşmışlardır. Çözüm süreci diye diye ne hallere düştük.” dedi.

Konuşmasına “Toprak altımızdan kayıyor. 2. Sevr’i yaşıyoruz. Şimdi biz bunları mı konuşacağız Allah aşkına. Saatlerce konuşalım. Bize ne faydası olacak. Falanca bunu demiş, filanca bunu demiş. Öbürü böyle demiş. Biz radyo spikeri miyiz? Biz bir davanın müntesipleriyiz. O halde bize yüklenen bir misyon var. Yeniden bir kurtuluş mücadelesi vermek adına buradayız. Onun için bugün aynı heyecan ve gayretle inşallah bu toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bu inançla çalışıyoruz. Bakın bütün dünya Müslümanları bizi bekliyor. Suriye’den Türkiye’ye binlerce insan sığındı. Ülke olarak öyle bir yere geldik ki, sığınacak yerimiz yok. Diyelim ki Suriye halkı böyle bir tabloyla karşılaştı ve ülkemize sığındı. Peki, biz bu hale düşsek nereye gideceğiz. Suriye’ye, Irak’a, İran’a mı gideceğiz. Amerika’ya gidebiliriz ama ne olarak köle olarak” şeklinde konuştu.

Yiğitalp sözlerinin sonunda şu ifadelere yer verdi “Kırıkkale kurtulursa Türkiye kurulacak. Türkiye kurtulursa İslam Âlemi kurtulacak. İslam Âlemi kurtulursa tüm insanlık kurtulacak. Tüzüğüyle, programıyla, davasına bağlılığı ve inancı ve heyecanıyla bunu başaracak olan Milli Görüş’tür. Millî Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’dir.” Genişletilmiş İl Divan Toplantısına İl Başkanı Faruk Vurgun, İl Müfettişi Mehmet Türkoğlu, Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır ve diğer İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız